Puhelinliittymät, internet-liittymät, puhelimet | GSM.line | Nokia, Tampere

GSM-linja: Anna meidän korjata
matkapuhelimesi ongelmat

Tervetuloa GSM-line, paratiisi kaikille tech gurut ja fanit Nokian matkapuhelimia! Olemme yksi harvoista kaupoista, jotka tarjoavat laajan valikoiman Nokian matkapuhelinmalleja vanhoista versioista uusiin malleihin. 

GSM-linja keskittyy tarjoamaan sinulle aitoja, laadukkaita Nokia-puhelimia ja -lisävarusteita. Jos sinulla ei ole aikaa vierailla kaupassamme, voit etsiä meidät verkosta ja selata tuoteviitettämme, jotta sinulla on käsitys siitä, minkä puhelimen haluat ostaa.

Meillä on myös asiantuntijateknikot ja henkilökunta, joka auttaa sinua kaikissa palveluissa, joita tarvitset. Voit kysyä heiltä kysymyksiä puhelinmalleista ja siitä, mitkä sopivat mieleiseksesi. 

Tarjoamamme palvelut

GSM-linja tarjoaa myös laajan valikoiman palveluja Nokian matkapuhelimiin. Ei ole väliä mitä ongelmia, asiantuntijatiimimme voi korjata sen. Jos sinusta tuntuu, että puhelimessasi on ongelma, voit antaa teknikkojemme vilkaista laitettasi ilman lisämaksua. 

Tässä ovat seuraavat palvelut tarjoamme:

Vesivahinkojen korjaus

Kun vesi joutuu kosketuksiin matkapuhelimen kanssa, älä kytke sitä pistorasiaan ja käynnistä sitä vain, kun se on jo kuiva. Virran antaminen likomärkälle elektroniselle laitteelle voi aiheuttaa komponenttien lyhyen tai pysyvän vaurioitumisen nopeasti. 

Poista akku ja poista se käytöstä välittömästi, jos mahdollista. Kuivaa puhelin ja varmista, että laite on sammutettu, jotta se ei vahingoitu enempää. 

Sen jälkeen, ota yhteyttä GSM-line ja meillä on ammatillinen teknikko avaa puhelimen tarkastusta varten. Ne poistavat kaikki komponentit huolellisesti ja poistavat jäljelle jäävät nesteet manuaalisesti komponenttien puhdistuksen yhteydessä ennen komplikaatioita.

Nestemäisessä altistumisessa aika on olennaista. Mikä tahansa minuutti tai tunti, joka kulkee vähentää mahdollisuutta onnistuneen korjauksen. Puhelin voi kestää vain muutaman päivän ennen korroosiota, joten korjaa laitteesi nopeasti antamalla meille puhelu.

Halkeillun lasin korjaus

Murtunut tai rikki näyttö ei vain estä sovellusten käyttöä, vaan paljastaa myös puhelimen vaurioilta. Murtunut lasi voi nopeasti kasvaa ja aiheuttaa kosketusnäytön tai nestekidenäytön putoamisen ja tehdä puhelimesta käyttökelvottoman.

Näytön särkyessä on välttämätöntä, että puhelimen näyttö on vaihdettava heti, vaikka laite toimii edelleen. Rikki puhelimen näyttö voi leikata ihoasi tai hiukkasia voi mennä laitteen sisälle.

GSM-linja tarjoaa luotettavan ja vaivatonta korjausta. Puhelimen lasinvaihto on helppo tehdä vaihtamalla laitteen etupaneeli uudella näytöllä. Markkinoilla on useita erilaisia ​​näyttömalleja ja valikoima hinnat. Meillä on korkeimmat standardin mukaiset puhelimen näytöt ja ainoa palvelukeskus, joka tarjoaa elinikäisen takuun.

Tyhjä akun korjaus

Kun puhelimesi tyhjenee nopeasti eikä se kestä yhtä päivää, vaikka et käytä sitä, se on selvä merkki tyhjentyneestä akusta. GSM-linja on täällä tarjotaksesi sinulle paristojen korjaamisen tai vaihtamisen, jotta laitteesi akku voi kestää hyvin.

Akun käyttöikä huononee käytön aikana ajan myötä. Puhelinoperaattoreiden mukaan puhelimen akut latautuvat jopa 500 kierrosta, ennen kuin akun teho alkaa laskea.

Tämä vie yhden silmukan joka kerta, kun lataamme puhelimeemme, ja jatkuva lataus 1,5–2 vuotta aiheuttaisi akun käyttöiän lyhentymisen. Täällä, GSM-line, voimme auttaa sinua antamaan mobiililaitteillesi pidemmän käyttöiän ja valmistamaan ne tulevaa käyttöä varten.

Lataus satamaongelma

GSM-line tarjoaa korjauspalvelut USB-porttiin liittyvissä asioissa. Ajan myötä puhelimen latausporttiin voi kerääntyä likaa tai pölyä, jolloin portin tappiliittimet eivät enää pääse kosketuksiin adapterin pisteiden kanssa.

Kokenut tekninen henkilöstö suihkuttaa latausporttisi sähköisellä kosketuspuhdistimella. Tämä on paineilma haihduttavalla puhdistusaineella, joka puhdistaa portin. Sitten he asettavat ja poistavat laturin 4–6 kertaa nähdäksesi, toimiiko se. Jos ei, GSM-linja korvaa laitteen USB-portin, jotta se toimisi uudelleen.

Kaiuttimien korjaus

Riippumatta siitä, mitä kaiutinkorjauspalvelua tarvitset, GSM-linja on täällä auttamassa sinua. Käy vain myymälässämme, ja henkilökuntamme korjaa puhelimesi kaiuttimet heti.

Kaiuttimien korjaus on välttämätöntä puhelimen ja muiden osien, kuten ääniliittimen, estämiseksi.

Vaikka kaiuttimien korjaamiseen kuuluu monia asioita, kaiuttimien korjaamiseen on aina parasta kääntyä asiantuntijan puoleen, jotta voit välttää lisää vaurioita.

Olemme siellä nopeasti, jos otat meihin yhteyttä, etenkin koska tiedämme, kuinka tärkeä mobiililaitteesi on erityisesti soitettaessa.

Kuulokkeiden ja ääniliittimien korjaus

Jos kuulokkeet tuottavat ääniä vain yhdessä kaiuttimessa, saattaa olla aika tehdä joitakin huoltotöitä kuulokkeillesi ja ääniliittimellesi. Puhelinten korjaamiseen ja varaosien vaihtoon erikoistuneena yrityksenä meillä on kokemus ja laadukas palvelu kuulokkeiden ja ääniliittimen toimimiseen yhdessä.

Tule kauppaamme ja anna meidän näyttää sinulle, millainen korjauspalvelumme on. Voimme palauttaa kuulokkeet ja audio-liitännät parhaaseen tilaansa. Ammattitaitoinen tiimimme antaa jokaiselle vanhalle kuulokeparille uuden ilmeen ja ylösnousseen toimivuuden.

Tuomme ammattitaitoa kaikkiin huoltopalveluihimme ja voit varmistaa, että korjaukset tehdään oikein. Matkapuhelimien henkilökohtaisen elektroniikan korjausteknikot haluavat tarjota sinulle erinomaisen ja luotettavan palvelun.

Koti painikkeiden korjaus

Sinun ei tarvitse tuhlata aikaa ja rahaa saadaksesi puhelimesi kotipainike takaisin normaaliksi. Lähes kaikki nykypäivän elämäntavassa tehdään elektronisten laitteidemme avulla, joten on tärkeää, että sinulla on toimiva koti ja virtapainike.

Koti- ja virtapainikekorjauspalvelumme tehdään aikataulussa ja tarjotaan erittäin edulliseen hintaan, mikä antaa sinulle stressitöntä kokemusta. Jos haluat yhden luukun matkapuhelinten korjaamon, joka voi auttaa sinua kaikissa huollossa tai korjauksissa, niin GSM-linja on oikea paikka mennä!

Käytämme suurten tuotemerkkien laitteita ja materiaaleja vakuuttaaksemme asiakkaillemme huippuluokan laadukkaat korjaukset.

Kameran vaihto

Korjaamme kaikenlaiset kameraongelmat ja vaihdamme osia tarvittaessa. Tiimimme voi korjata minkä tahansa mallin, ja varmistamme, että laitteidesi kamerat tuottavat laadukkaan kuvan. Erinomaisen ammattitaitomme ohella kameramäärien korjauspalvelumme ovat lyömättömiä.

Puhelinkamerasi toimii valtavasti, kun tiimimme on työskennellyt sen parissa. Jos sinulla on kameraasi koskevia muita ongelmia, saimme sen myös kattamaan.

Tiedämme, että kameran korjaamisen kaltaiset palvelut voivat olla aikaa vieviä ja monimutkaisia. Korjausteknikomme kykenee hallitsemaan kaikki haluamiamme asiat koosta tai laajuudesta riippumatta. Tule käymään GSM-linjalla, jos haluat, että kamerasi palautuu toimimaan kuin se on aivan uusi!

Lukituksen

Jos haluat käyttää muita sovelluksia ilman, että tarvitset erityisen korkeita hintoja paikallisessa myymälässä, GSM-linja voi auttaa sinua avaamaan puhelimesi.

Vaikka on paljon ilmaisia ​​oppaita, jotka voivat auttaa sinua puhelimesi purkautumisen läpi, suosittelemme, että annat ammattilaisen hoitaa työn. Teknikomme tuntevat prosessin, ja avaamme mobiililaitteesi turvallisesti nopeasti.

Operaattorit rajoittavat tällaisen ohjelmiston tiettyihin verkkoihinsa. Lukituksen avaaminen / purkaminen auttaa pääsemään puhelimeesi tai verkkoosi ohjelmiin, joita käyttöjärjestelmä ohjaa.

Diagnostiikkapalvelut

Täällä, GSM-linjassa, teknikomme saavat heti työskennellä hoitamaan Nokian matkapuhelinongelmia, kuten akku-, näyttö-, ääni-ongelmia ja paljon muuta.

Tunnistamme ongelman ensin, suoritamme sitten muutaman diagnoositestin päättääksesi toimenpiteet ongelman korjaamiseksi oikein. Puhelimesi ongelmista huolimatta henkilöstömme vuosien kokemus varmistaa, että he pystyvät käsittelemään sitä!

Karkaistu lasi

GSM-linjan karkaistu lasi on erittäin naarmuuntumatonta, joka suojaa näyttöpuhelinta vaurioilta. Nämä naarmujen aiheuttavat yleensä päivittäin käyttämäsi esineet, kuten kolikot, avaimet ja muut. Näytönsuojamme on melkein yhtä kova kuin timantti ja paljon kovempi kuin muut näytönsuojat nykyään.

Siinä on myös vettä hylkivä ominaisuus, joka tekee näytöstäsi hydrofobisen ja turvallisen altistumiselle nesteille. Sormenjäljet ​​ja tahrat voidaan myös poistaa helposti.

Theme: Overlay by Kaira