Puhelinliittymät, internet-liittymät, puhelimet | GSM.line | Nokia, Tampere
GSM-linja: Uuden puhelimesi suojaaminen

GSM-linja: Uuden puhelimesi suojaaminen

Nykyään ihmiset tallentavat puhelimeensa enemmän kuin puhelinnumeroita ja viestejä. Jotkut puhelimen omistajat säilyttävät myös tärkeitä tietoja, kuten salasanoja muilla tileillä, sekä muita tärkeitä numeroita. Ei vain sitä, mutta sinulla on myös kaikki yksityiset valokuvat ja videot, joita et halua muiden näkevän. Siksi huolimatta uudesta puhelimesta, on silti tärkeää suojata se välittömästi.

Tutustu joihinkin GSM-Linen nopeisiin turvallisuusasioihin, ennen kuin tallennat mitään puhelimeesi.

Pidä puhelin lukittuna

Puhelimesi ensimmäinen puolustuslinja on pitää se aina lukittuna. Näin kuka tahansa, joka saa käden puhelimeesi, ei voi käyttää kaikkia sen sisältämiä tietoja, viestejä ja tiedostoja. Viime aikoina puhelinlukot ovat turvallisempia tekniikan muuttuessa. Puhelimissa on nyt sormenjäljet ​​ja kasvojentunnistus yksinkertaisista neljästä nastasta ja kuviosta. Varmista, että valitset jonkin näistä tavoista lukita puhelin.

Aseta suojatut salasanat

Kun valitset salasanan, on parasta valita sellainen, jota ei ole helppo arvailla. Yksi nyrkkisääntö tässä on, että sinun tulee välttää nimesi, syntymäpäiväsi ja yksinkertaisia ​​sanoja, jotka voidaan helposti arvata. Jotkut sovellukset ja tilin luomispalvelut neuvovat vahvaa salasanaa, kuten isojen kirjainten, numeroiden ja symbolien käyttöä.

On myös parempi, jos voit käyttää eri salasanoja kaikilla tileilläsi. Se voi toisinaan olla hämmentävää, mutta se on hyvä tapa pitää tilisi suojattu.

Yhdistä suojattuun WiFi-

verkkoon Nykyään ihmiset eivät voi elää ilman Internet-yhteyttä. Se on ymmärrettävää, koska suurin osa ihmisten tarvitsemista tiedoista löytyy Internetistä. Lisäksi sitä käytetään myös yhteydenpitoon muihin ihmisiin. Varmista vain, että muodostat yhteyden suojattuun Internet-yhteyteen. Vaikka yhteyden muodostaminen datan kautta voi olla kallista, se on turvallisempaa kuin yhteyden muodostaminen julkiseen WiFi-verkkoon.

Jos sinulla on vähän vajaa, voit sen sijaan muodostaa yhteyden ensin virtuaaliseen yksityiseen verkkoon tai VPN: ään, kun muodostat yhteyden julkisesti. Vaihtamalla julkista verkkoa voit suojata sijaintisi ja pitää tietosi turvassa. Voit myös pitää oman WiFi-tietosi suojattuna estääksesi muita pääsemästä verkkoosi.

Varo latauksia

Kun sinulla on uusi puhelin, sinun on ensin ladattava käyttämäsi eri sovellukset. Vaikka kolmansien osapuolten sivustoilla on saatavilla ilmaisia ​​sovelluksia, on parempi hankkia ne virallisista sovelluskaupoista. Tämä varmistaa, että lataamasi sisältö on todellinen. 

Monet verkkorikolliset luovat väärennettyjä sovelluksia, jotka näyttävät etsimältäsi. Näitä sovelluksia käytetään kuitenkin vain saadakseen luottamuksellisia tietoja käyttäjiltä, ​​joita he voivat käyttää. Paitsi että, jotkut näistä sovelluksista sisältävät jopa viruksia, jotka voivat rikkoa puhelimesi tai lähettää tietoja verkkorikollisille, jotta he voivat käyttää muita tilejäsi.

GSM-linja: Kaikkien aikojen parhaat Nokia-puhelimet

GSM-linja: Kaikkien aikojen parhaat Nokia-puhelimet

Nokia on näennäisesti himmennyt taustalla iPhonen ja Samsungin maailmassa. Puhelintoimittaja oli aikoinaan yksi suosituimmista tuotemerkeistä, kun läppäpuhelimet ja pienet näppäimistöt olivat kaikki raivoa, mutta ajat ovat muuttuneet. 

Nyt kun kaikki haluavat saada käsiinsä uusimmat älypuhelimet, jotkut parhaista Nokian malleista on unohdettu. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, koska meillä on luettelo kaikkien aikojen parhaista Nokia-puhelimista täällä GSM-linjalla. Lue lisää alla olevasta luettelosta saadaksesi lisätietoja: 

Nokia N95
: n vuoden 2006 alkupuolella sinua pidetään viileänä, jos kävelit Nokia N95: n kanssa. Siinä oli kaikki edellisten Nokieamodelien ominaisuudet, mutta sillä oli erilainen muoto ja näppäimistö. Voit liu’uttaa näyttöä ylös ja alas, jotta voit peittää näppäimistön aina kun tarvitset. 

Tämä puhelin oli melko kestävä ja se voi kestää jopa 3 päivää lataamatta. Tuolloin sitä pidettiin myös yhtenä parhaista multimedialaitteista, koska voit tehdä niin paljon kameralla, tiedostoilla, videoilla ja paljon muuta! Lisäksi se on hyvin pieni ja mahtuu mihin tahansa kukkaroon tai taskuun. 

Nokia 900
Kun tämä malli tuli esiin ensimmäistä kertaa, ihmiset olivat innoissaan saadakseen sen käsiinsä. Tämä johtuu siitä, että Nokia 900: lla oli tyylikäs ja erilainen tyyli, joka oli aikansa edellä. Siinä oli kosketusnäyttöominaisuuksia, mutta voit kääntää puhelimen kyljelleen ja liu’uttaa qwerty-näppäimistön ulos! Puhelimen takana oli myös irrotettava jalusta, jotta voit asettaa sen tasaiselle alustalle. 

Nokia 900: n käyttäjät rakastivat tätä puhelinta, koska se näytti hyvältä ja sitä oli myös helppo käyttää. Akkuvirta oli erinomainen ja sitä voitiin käyttää sekä työ- että henkilökohtaisiin asioihin! Sen suorituskyky vuosien varrella oli myös erittäin hyvä, joten se oli kaikkien aikojen rakastetuimpia Nokia-puhelimia. 

Nokia E71
julkaistiin vuonna 2008, tämä oli samana vuonna, kun Apple julkaisi ensimmäisen iPhonen. Myös Blackberry-yrityspuhelimet olivat kaikki raivoa, joten oli vain järkevää, että Nokia myös luovutti yrityspuhelimen. Nokia E71 ojasi kosketusnäytön ja käytti qwerty-näppäimistöä pienemmällä näytöllä. 

Nokia tarjosi kestävyyden ja akun keston, jota mikään muu puhelin ei voinut. Mikä sai ihmiset rakastamaan sitä niin paljon, että se näytti paljon paremmalta kuin muut saman tyyliset tuotemerkit, ja voit saada sen myös halvemmalla. Nokia E71 oli täydellinen puhelin niille, jotka työskentelevät paljon ja tarvitsivat hyvän puhelimen pysyäkseen mukana. 

Tietoja GSM-linjasta

GSM-line on Suomen paras Nokian puhelin- ja lisävarusteiden tarjoaja! Palvelemme kymmeniä asiakkaita joka viikko, ja on niin mukavaa nähdä, että ihmiset luottavat edelleen Nokian brändiin näidenkin vuosien jälkeen. Voit käydä myymälässämme ostaa tai myydä Nokia-puhelimia ja -lisälaitteita, ja henkilökuntamme jäsenet auttavat sinua mielellään.

GSM-line: Paras selfie puhelimista 2021

GSM-line: Paras selfie puhelimista 2021

VuodenSukupolvi, joka ylpeilee sosiaalisen median hohdokkaasta elämäntavasta kauniiden kuvien ja esteettisten kuvien avulla eivät halua tuntea olevansa syrjäytyneitä. Onneksi on puhelimia, joissa on korkean resoluution kamerat, jotka kaappaavat parhaat kulmasi ja luovat virheettömän kuvan itsestäsi, jonka voit näyttää ylpeänä sosiaalisessa mediassa. 

Jos haluat parantaa kuviesi laatua, nämä selfie-puhelimet auttavat sinua tekemään parhaat kuvat, jotka sopivat täydellisesti Instagramiin, Facebookiin tai Twitteriin. Luo kiehtovimmat kuvat ja näytä kaikille maailmasi kauneus täällä GSM-linjalla, joka on parhaiden mobiililaitteiden ykköslähde! 

Tallenna hetken kauneus!

Olemme päässeet pitkälle ottamasta selfietä rakeisissa puhelinkameroissa. Korkean resoluution kamera on nyt pelin nimi puhelinyrityksille, koska kaikki ovat uppoutuneet jakamaan upeita elämäntapojaan ystävien ja perheen kanssa. Ota kauniita valokuvia ja jaa ne suosikkisi kanssa käyttämällä näitä huippuluokan puhelimia!

 •  iPhone 12 

Apple iPhone on voittamaton itsekameroiden mestari! Ihmiset rakastavat iPhone-kameran tarkkuutta. Joustaa valokuvaustaitojasi nyt ja osta paras selfie-puhelimesi täältä GSM-linjalta. 

 • Xiaomi Redmi Y3 

Sinun ei tarvitse polttaa reikiä taskussa saadaksesi upean selfie-puhelimen. Täällä GSM-linjalla voimme tarjota sinulle puhelimen, jossa on laadukas kamera ja edullinen hinta. Jos etsit halpaa, mutta laadukasta puhelinta, Xiaomi Redmi Y3 -sarja on täydellinen puhelin sinulle. Se on hämmästyttävän alhaisella hinnalla, joka on noin ⅛ iPhonesta.

 • Coolpad Cool 6 

Jos etsit viileää puhelinta kohtuuhintaan, Coolpad Cool 6 on täydellinen sinulle. Tässä tyylikkäässä ja futuristisessa puhelimessa on ponnahdusikkunakamera, joka voi tallentaa hämmästyttävän yksityiskohtaisia ​​ja eläviä kuvia. Lisäksi tämän mallin värit ovat yksinkertaisesti lumoavia. Täydellinen peili-selfieihisi! 

 • Samsung Note 10 Lite 

Samsung on yksi halutuimmista puhelimista selfien ystäville. Se on brändi, joka tunnetaan ympäri maailmaa, joten tiedät, että siihen voi luottaa. Lisäksi Samsungille on aina uusi malli. Yksi heidän uusimmista lisäyksistään superpuhelimien kokoelmastaan ​​on Samsung Note 10 lite. 

10 Lite sisältää suuren näytön koon, johon on kiinnitetty kynä puhelimeesi. Se on tällä hetkellä yksi parhaista Android-tarjouksista. Tämän puhelimen kamerassa yhdistyvät kolmen 12 megapikselin kameran teho f / 1,7-aukolla sekä IOS. Laajakulmainen kamera voi jopa lisätä aukkoa laajempiin ja upeimpiin valokuviin!         

GSM-line: Parhaat pelipuhelimet tänä vuonna 2021!

GSM-line: Parhaat pelipuhelimet tänä vuonna 2021!

Paranna pelikokemustasi ja nauti jauhot kaikkialla näiden hämmästyttävien pelipuhelimien kanssa täällä GSM-linjalla! Tänä vuonna 2021 esitämme sinulle joitain vallankumouksellisia laitteita, joita pelimaailman huippumerkit ovat tehneet. Nämä matkapuhelimet poikkeavat tavallisesta puhelimestasi. Ne ovat erikoistuneet ominaisuuksia, joiden avulla he voivat prosessin pelejä nopeammin korkeammangrafiikkaa ja ääntä. 

Kuvittele tuntikausia jatkuvaa pelaamista ilman häiriötä,heikkolaatuista grafiikkaa ja rakeista ääntä, joita pelipuhelimet tarjoavat! Toki puhelimesi voi ladata ja käsitellä pelejä, mutta onko sillä riittävästi virtaatehokkaaseen peliensuorittamiseen? 

Katso luetteloamme ja katso, mitä meillä on sinulle. 

Suosituimmat pelipuhelimet: mobiilipelaamisen tulevaisuus 

Kun älypuhelimet etenevät nopeasti, ne ovat melkein korvanneet kädessä pidettävät konsolit pelimaailmassa. Näissä erinomaisissa laitteissa on kaikki mitä tarvitset laitteessa, mukaan lukien virta, valikoima sovelluksia ja hyvä resoluutio. 

Kaikki puhelimet eivät kuitenkaan pysty käsittelemään pelin korkeita vaatimuksia, etenkään RPG-pelejä. Tästä syystä pelipuhelimet on kehitetty ottamaan huomioon pelin sujuvuuden edellyttämät ominaisuudet. Katso alla olevia laitteitamme: 

 • Lenovo Legion -puhelin 

Lenovo Legion -puhelin on Lenovon äskettäinen julkaisu, ja siinä on kaikki tarvittavat tiedot sujuvan pelikokemuksen takaamiseksi. Puhumme korkealaatuisesta prosessointitehosta, joka pystyy suorittamaan korkealaatuisia pelejä ongelmitta. Lisäksi siinä on huippuprosessori yhdistettynä erikoistuneisiin ohjelmistoihin, jotka on optimoitu maisema-pelitiloihin. 

 • Nubia Red Magic  

Nubia ylitti itsensä tällä laitteella! Uudessa punaisessa taikuudessa on 144 Hz: n näyttö, joka antaa sinulle korkealaatuisen grafiikan peleihisi. Ei enää rakeista ja matalan resoluution pelaamista sinulle! Sen lisäksi Nubialla on myös nopea prosessori, joka antaa sinulle tasaisen virkistystaajuuden. 

Yllä olevien ominaisuuksien lisäksi Nubiassa on myös olkapääliipaisin, jonka avulla voitparemmin hallita laitettasi entistä. Ylikuumenemisen välttämiseksi siinä on jäähdytysjärjestelmä, joka on suunniteltu erityisesti pitkiä pelitunteja varten. Red Magic -laitteessa on 4D-iskuominaisuus, jonka avulla voit tuntea pelin värinät parhaan pelikokemuksen saamiseksi. Kokeile nyt ja muokkaa pelaamista Nubian Game Spacessa. 

 • Asus ROG Phone 3

Republic of Gamers (ROG) on vakiintunut tuotemerkki pelilaitteiden suhteen, ja he ovat äskettäin yrittäneet tehdä matkapuhelimia, joissa on pelitoiminto. Kaikista mobiilipelilaitteista ROG: lla on suurin 6 000 mAh: n akku yhdistettynä 114 Hz: n Amolediin 6,59 tuuman näytöllä. 

Akun virran ansiosta pelaajat voivat pelata keskeytyksettä pitkään. Suuri näyttö antaa sinulle upean näytön peleistäsi. Se on melkein kuin kytkin, johon on lisätty muutama puhelinominaisuus.

GSM-linja: Samsungin älypuhelimen edut ja haitat

GSM-linja: Samsungin älypuhelimen edut ja haitat

Matkapuhelimesta on tullut yksi tärkeimmistä laitteista jokapäiväinen elämä. Sitä voidaan käyttää moniin tarkoituksiin, kuten: 

 • Olkaamme kommunikoida ja pitää yhteyttä perheeseemme ja ystäviimme.
 • Löydä erilaisia ​​viihdelähteitä matkapuhelimesi kautta. 
 • On olemassa lukuisia tietoja, joita voit tutkia yhdellä napsautuksella älypuhelimellasi. 
 • Koska se on kätevä, voit tuoda sen helposti mukaasi mihin tahansa. 
 • Työkalu, jonka avulla voit navigoida tietäsi.
 • Se voi kaapata erityisiä hetkiä elämässäsi. 

Vaikka eri puolilla maailmaa voi olla erilaisia ​​puhelinmerkkejä, suosituimpia ovat Samsung-puhelimet. GSM-line vie sinut tarkemmin Samsung-laitteen erilaisiin etuihin ja haittoihin. Se voi auttaa sinua selvittämään, onko aika vaihtaa puhelimesi ja valita kustannustehokas valinta. 

Hyödyt Samsung-älypuhelimista

Innovatiivinen laitteisto

Jotkut Samsung-puhelimien edut ovat sen huipputeknologia ja huippuluokan ohjelmistot, kuten markkinoiden paras prosessori, kamera ja näyttö. Lisäksi heillä on ensimmäiset, joilla on kaareva näyttö OLED-näytöllä (orgaaninen valodiodi) mobiililaitteessa. Sen edistyneen turvajärjestelmän avulla voit tuntea olosi turvalliseksi tiedostoillasi. Lisäksi siinä on sormenjälkitunnistin, sykesensori ja iiriskanneri. 

Vedenpitävä ja langaton 

Samsung-matkapuhelimen toinen etu on sen vedenpitävä ominaisuus. Sinun ei enää tarvitse huolehtia kastumisesta tai tuomisesta mukaasi rannalle tai uima-altaalle. Lisäksi siinä on sisäänrakennettu langaton lataus, jotta voit palauttaa akun käyttöajan ilman kaapelia. Toisin kuin muut puhelinmerkit, voit asettaa ylimääräisen microSD-kortin tähän laitteeseen. Se on myös dual sim -ominaisuus. 

Täynnä monia hyödyllisiä ominaisuuksia

Samsung pyrkii tarjoamaan parhaat ohjelmisto-ominaisuudet puhelimeesi. Siinä on avattava valikko, jossa on kaikki tarvittavat pikavalinnat, kuten: 

 • Sijainti
 • Bluetooth-
 • taskulamppu
 • Lentokonetila 

Voit myös peilata puhelimesi näytön suuremmalle laitteelle, kuten televisioon tai projektoriin. Siitä on hyötyä, kun pidät esitystä luokassa tai työpaikalla, koska voit tehdä PowerPointistasi puhelimellasi ja näyttää sen suoraan yleisöllesi. Toinen hieno ominaisuus on sen mobiilitulostussovellus, jonka avulla voit tulostaa asiakirjoja suoraan puhelimesta. 

Haitat Samsung-älypuhelimista

Ei paras lämmönhallintajärjestelmä

Samsung-puhelimien tiedetään ylikuumenevan pelaamisen aikana tai muita raskaita sovelluksia käytettäessä. Joskus voi olla liian kuuma pitää kiinni, kun käytät sitä pitkään aikaan. Lisäksi sen akun käyttöikä on heikko. 

Muutama ohjelmistopäivitys 

Samsung ei päivitä ohjelmistojaan muihin tuotemerkkeihin verrattuna. Päivityksen julkaiseminen kestää yleensä yli vuoden, mikä aiheuttaa joitain vikoja järjestelmässä.

GSM-linja: 2021 suosituinta puhelinta

GSM-linja: 2021 suosituinta puhelinta

Kun ostat puhelimen, voit valita monenlaisista eri tuotemerkkien malleista. Paras ostosi riippuu etsimistäsi ominaisuuksista. 

Puhelinmallit on tehty vastaamaan eri kohdemarkkinoiden tarpeita. Jotkut puhelimet on suunniteltu erityisesti tuntikausia pelaamista ja suoratoistoa tai asiantuntijatason valokuvien ja videoiden ottamista varten.

Jotkut tämän vuoden uusimmista julkaisuista, jotka tarjoavat lupaavia ominaisuuksia, ovat:

iPhone 12 Pro Max

Jos etsit puhelinta, jossa on laajakuvanäyttö ja erinomainen kameran laatu, tämä malli sopii sinulle. Tällä puhelimella on pitkä akunkesto ja 5G-ominaisuus kolmen takakameransa ja värikkään Dolby Vision -tekniikalla varustetun videotallennuksen lisäksi.

 • Näyttö: 6,7 tuuman OLED (2778×1284)
 • CPU: A14 Bionic 
 • RAM: 6 GB
 • Varastointi / Laajennettava: 128 Gt, 256, 512 / o
 • Takakameratulon: 12 MP leveä(f/ 1,6), 12 MP Erittäin leveä(f/2.4), 12MP tele (f/2.2)

Samsung Galaxy S21 Ultra

Tämä suosittu Samsung-malli tekee vaikutuksen ihmisiin kaksoistelokameroiden avulla, joiden avulla voit zoomata jopa 100x ja tarjota poikkeuksellisia muotokuvia. Täydellinen elokuvantekijöille, S21 Ultra esittelee uuden ominaisuuden nimeltä Director’s View mode, jonka avulla voit ottaa videotallenteita sekä etu- että takakameralla samanaikaisesti. 

 • Näyttö: 6,8 tuuman OLED (3200×1400; 10-120Hz)
 • CPU: Snapdragon 888
 • RAM: 12 Gt, 16 GtKolmoislinssi: 12 Mt
 • tallennustilaa / laajennettavissa: 128 Gt, 256 Gt, 512 Gt / Ei
 • takakameraa:: n pää (f/ 1,8)

iPhone 11

Tämä Apple-puhelin tarjoaa paremman etukameran laadun verrattuna edelliseen malliin. Voit ottaa parempia kuvia ystävien kanssa käyttämällä uutta erittäin leveää objektiivia. Elokuvien katselua tehostetaan myös kirkkailla väreillä varustetulla 6,1 tuuman nestekidenäytöllä.

 • Näyttö: 6,1 tuuman LCD-näyttö (1792×828)
 • CPU: A13 Bionic
 • RAM: 4GB
 • Varastointi / Laajennettava: 64GB, 128 Gt, 256 Gt / No
 • Takakameratulon: Triple-objektiivi: 12 MP: main(f/ 1,8)

Google Pixel 4a

niin alhainen kuin 349 dollaria, tämä puhelin kilpailee muiden tunnettujen tuotemerkkien uusien julkaisujen kanssa, jotka tarjoavat samanlaisia ​​ominaisuuksia. Voit nauttia ainutlaatuisista ominaisuuksista, kuten Google-tallentimen live-transkriptiosovellus ja Call Screen. Vaikka akun käyttöikää voitaisiin parantaa, tämä puhelin on loistava vaihtoehto, jos asetat etusijalle kameran laadun ja innovatiiviset sovellukset.

 • Näyttö: 5,81 tuuman OLED (2340×1080)
 • -prosessori: Snapdragon 730G
 • RAM: 6 Gt: n
 • tallennustila / laajennettavissa: 128 Gt / Ei
 • takakameraa: Kolme linssiä: 12,2 megapikselin pää (f/ 1,7)

Moto G Power

Tämän puhelimen kohokohta on sen raskas Akku, joka voi kestää jopa 14 tuntia, täydellinen matkustamiseen tai jos haluat vain pitkäikäisen puhelimen. Motorola tarjoaa kelvollisen kameran laadun vain 199 dollaria 32 Gt: n mallille ja 249 dollaria 64 Gt: n mallille.

 • Näyttö: 6,6 tuuman OLED (1600×720)
 • -prosessori: Snapdragon 662
 • RAM: 3Gb, 4 Gt
 • tallennustilaa / laajennettavissa: 32 Gt, 64 Gt / Ei
 • takakameraa: Kolmoisobjektiivi: 12MP pää (f/ 1,8)
GSM-line: Kansainvälisten matka-sim-korttien edut

GSM-line: Kansainvälisten matka-sim-korttien edut

Matkustaminen ulkomaille paikallisen sim-kortin kanssa voi olla hieman hankalaa. Se rajoittaa puhelimesi käyttöä rajoitetun yhteyden takia. Lisäksi se tekee mahdottomaksi tavoittaa ihmiset, kun tarvitset niitä. Tästä syystä on tärkeää sijoittaa kansainväliseen matkasimppuun, jos huomaat usein menevän maasta. 

Pysyminen yhteydessä ihmisiin, jotka tiedät, on asia, johon et halua tinkiä, etenkin jos olet tuntemattomassa maassa. Kansainvälisiin verkkovierailumaksuihin ja puheluhintoihin vedoten voi helposti polttaa reiän taskuissasi. Jotta vältät kohtuuttoman hinnan veloittamisen muutaman minuutin puhelusta, sinun on ostettava matkasimikortti. Tutustu etuihin, joita saat kansainvälisillä matkasimuleilla.

Kansainvälisten matka-sim-korttien

 • edut Etu # 1: Ilmaiset saapuvat puhelut

Toisin kuin tavalliset sim-kortit, jotka veloittavat sinua puhelun vastaanottamisesta, kansainvälisissä matkasimpeissä on ilmainen verkkovierailutoiminto, jotta voit vastaanottaa ulkomaanpuheluita niin paljon kuin haluat. 

 • Etu # 2: Vain ennakkoon maksetut 

Postpaid-simit saattavat tuntua käteviltä matkoilla, mutta sillä on omat haittansa. Toisin kuin ennakkoon maksetut simit, jälkikäteen maksetaan usein maksuja, joista et useimmiten ole tietoinen. Kansainväliset matka-simit tulevat ennakkomaksuna. Tämä tarkoittaa, että pankkitililtäsi ei veloiteta ylimääräisiä maksuja tietämättäsi. Maksat vain käyttämästäsi puhelusta ja tekstistä. 

 • Etu # 3: Maksat paikallisia hintoja

Voit säästää enemmän kansainvälisillä matkasimuleilla. Näillä korteilla sinua veloitetaan paikallisesta hinnasta puheluista, tekstiviesteistä ja datan käytöstä, jonka avulla voit säästää jopa 90% puhelinlaskuistasi. 

 • Etu # 4: Laitteiden kanssa yhteensopivat

kansainväliset matkasimut voivat toimia millä tahansa laitteella. Olipa kyseessä tabletti, puhelin tai jopa kannettava tietokone– jos se hyväksyy simit, olemme varmoja, että se toimii täydellisesti kansainvälisen matkasi simin kanssa. 

 • Etu # 5: Edulliset simit

Kansainväliset matkasimut maksavat suhteellisen alhaiset. Voit ostaa sen mistä tahansa, ja siihen sisältyy valmiiksi ladattu puheaika. 

 • Etu # 6: Voit pysyä yhteydessä kaikkialla maailmassa Se,

että matkustat ulkomaille, ei tarkoita sitä, että sinun täytyy menettää yhteys läheisiisi. Pysy yhteydessä elämäsi parhaisiin ihmisiin ostamalla kansainvälinen matka-sim. Keskustele ystävien ja perheen kanssa milloin ja missä tahansa!

 • Edut # 7: Matkusta minne tahansa mielenrauhalla

Matkustaminen voi olla hauskaa ja pelottavaa samanaikaisesti. Hyvä yhteys on jotain, jota et halua menettää varsinkin kun matkustat tuntemattomaan paikkaan. Helpota mieltäsi ja anna itsellesi ansaittu rauha matkustellessasi kansainvälisten matkakopien kanssa.

GSM-linja: Mitä sinun on tarkistettava uuden puhelimen löytämiseksi

GSM-linja: Mitä sinun on tarkistettava uuden puhelimen löytämiseksi

On aina jännittävää käydä ostamassa uutta puhelinta. Voit valita useista malleista ja tyyleistä parhaista tuotemerkeistä. Suurin osa ihmisistä haluaa ostaa uusia puhelimia uusilla laitteillaan, kun taas toiset ostavat päivityksen. Tämän sanottuasi sinun on varmistettava, että ostat parhaiten tarpeisiisi sopivan puhelimen. Katsokaa joitain asioita, jotka sinun on tarkistettava ennen uuden puhelimen hankkimista: 

Continue reading “GSM-linja: Mitä sinun on tarkistettava uuden puhelimen löytämiseksi”

GSM-line: Nokia-puhelimen edut!

GSM-line: Nokia-puhelimen edut!

Matkapuhelimista on tullut jokapäiväisen elämämme jatke. Nykypäivän trendien mukaan matkapuhelimet vievät nopeasti aikamme. Ihmiset katsovat usein puhelimiaan ja seurustelevat kaukana olevien ystäviensä kanssa. Koko käsipuhelimiin liittyvä melu. Markkinoiden johtava brändi, joka on johtanut monia innovaatioita, on brändi, jonka me kaikki tunnemme ja rakastamme, joka on Nokia.  Continue reading “GSM-line: Nokia-puhelimen edut!”

GSM-linja: Tekijät, jotka sinun on otettava huomioon parhaan suunnitelman valinnassa

GSM-linja: Tekijät, jotka sinun on otettava huomioon parhaan suunnitelman valinnassa

Tänä digitaalisena aikakautena Internet-yhteys on välttämätön jokaiseen kotiin. Yhteyden muodostaminen rakkaisiin, työn kotona työmäärän läpikäyminen ja suosikkiohjelmiemme katselu voi olla mahdollista oikealla internet-suunnitelmalla. Continue reading “GSM-linja: Tekijät, jotka sinun on otettava huomioon parhaan suunnitelman valinnassa”

Theme: Overlay by Kaira