Puhelinliittymät, internet-liittymät, puhelimet | GSM.line | Nokia, Tampere

GSM-line: Saatavilla Nokia matkapuhelimet ostaa

GSM-linja on yksi Nokian matkapuhelimien luotettavimmista kaupoista Suomessa. Tarjoamme erilaisia malleja ja lisävarusteita Nokia niin, että sinun tarvitsee vain käydä yhdessä myymälässä kaikkiin tarpeisiisi. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme tyydyttäviä palveluita ja laadukkaita tuotteita.

Myymälämme on miehitetty meidän mukava henkilökunta, ja jos joskus löytää itsesi tarvitsevat apua, he mielellään auttaa sinua kaikin mahdollisin tavoin. Voit kysyä heiltä matkapuhelimia tai lisävarusteita ehdotuksia, jos et ole varma, mikä niistä ostaa. 

Saatavilla matkapuhelimet ostaa

GSM-line on täydellinen Nokian tuotteiden vanhemmat mallit uusimpia julkaisuja. Varmistamme aina, että varastoimme kaikkien aikojen myydyimpiä Nokia-puhelimia.

Tässä muutamia tuotteita voit ostaa täältä:

Nokia 900 (2009) -palvelu

Nokia 900 on yksi myydyimmistä malleista Nokia on koskaan julkaissut. Tämä älypuhelin on 3,5 tuumaa ja siinä on epätavallinen muotokerroin, koska sitä voidaan käyttää vaakasuoraan, jos haluat käyttää näppäimistöä.

Nokia 808 PureView

Nokia 808 PureView has avara irtoseinä ja sen kamera on by edustava 38 megapixel. Tämä malli oli ensimmäinen puhelin Nokia listattu kuvantamisen master.

Nokia E71

Nokia E71 on metalli-verhottu puhelin, jossa on QWERTY-näppäimistö ja ohut 1cm profiili. Tämä on ihanteellinen ihmisille, jotka haluavat kevyempi puhelin, joka on helppo pitää. Se voi olla samanlainen kuin muut merkit, mutta E71 on tyylikkäämpi ja halvempi. Yhtiö mahdollisti sen, että ihmiset voivat vaihtaa kahden aloitusnäytön välillä, jotta heillä voi olla yksi henkilökohtaiseen käyttöön ja yksi työhön.

Nokia N9 -palvelu (2011)

Nokia N9 toimii kehitys Maemo ohjelma löytyy MeeGo N9000. Kaikki ominaisuudet Nokian Windows Phone-sarjan periytyvät N9 ovat pyöristetyt kulmat, kirkkaat värit, ja polykarbonaattimuovia. Älypuhelimet niinkin viime Nokia Lumia 735 kuljettaa suunnittelukieltä N9.

Nokia N95 (2006)

Nokia N95 on yksi Nokian suosituimmista puhelimista historiassaan ja matkapuhelinten kokonaismarkkinat. Nokia on kuvaillut sitä quintessencen multimediatyökaluksi. N95 perustui dual-sarana alusta, jonka avulla musiikin valvonta nousta päälle näytön. Nokia N95 ensiesiintyi paljon firsts myös 5 megapikselin kamera ja GPS sen N95.

Nokia N73

Nokia N73 kuvattiin “multimedia tietokone”, joka julkaistiin vuonna 2006. Tämä puhelin on osa N-sarjaa. Mikä teki erottua muista kilpailijoista on sen 3.2MP automaattitarkennus kamera. Nokian N-sarja oli sijoitettu high-end matkapuhelin sarja, kun taas N73 oli suosituin. 

Nokia N8

Nokia N8 oli ensimmäinen matkapuhelin Nokia, joka juoksi Symbian 3 mobiili-OS. N8 pitää kirjaa Nokian historiassa eniten ennakkotilauksia. Se has 3.5- tuuma Gorilla lasinen touchscreen ja kin edellä soittaa puhelimella jotta erikoisartikkeli moni– hipaista.

Theme: Overlay by Kaira