Puhelinliittymät, internet-liittymät, puhelimet | GSM.line | Nokia, Tampere

GSM-line on matkapuhelinliike, joka tarjoaa Nokian puhelimia ja lisälaitteita. Meillä on vakiintunut suhde yhteen maan huipputeknologiabrändistä, Nokiaan, mikä antaa meille mahdollisuuden toimittaa aitoja toimittajien takuita kohtuuhintaan.

Haluamme, että asiakkaamme purkavat innokkaasti ostoksensa ja ennakoivat täydellisessä kunnossa olevat tuotteet. Sen lisäksi, että voit ostaa erilaisia ​​Nokia-matkapuhelimia, GSM-line antaa asiakkailleen myös neuvoja ja vinkkejä puhelimiensa ylläpitoon ja korjaamiseen.

Kun ostat kanssamme, henkilökuntamme auttaa sinua kaikessa mitä tarvitset, ota vain yhteyttä heihin saadaksesi apua tai jos sinulla on kysyttävää.

Matkapuhelintarvikkeet

Lisävarusteiden ostaminen puhelimeesi voi parantaa uuden laitteesi käyttökokemusta. Siellä on paljon mobiililaitteita; jotkut kaunistavat laitteitasi, kun taas jotkut tarjoavat ylimääräistä tukea ja suojaa puhelimeesi.

Tässä ovat seuraavat lisävarusteet, joita yleensä tarjoamme asiakkaillemme:

Näytön suoja

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi ostaa puhelimesi jälkeen, on näytönsuoja. Sinun on laitettava tämä näytölle suojaamaan puhelinta naarmuilta ja estämään näytön halkeilua, kun pudotat sen vahingossa. GSM-line tarjoaa kolme erilaista näytönsuojaa – kirkas, matta ja karkaistu.

Puhelin kotelo

Puhelinkotelot ovat lisäsuojaa puhelimeesi. Puhelinkotelon ostaminen voi poistaa kolhujen, naarmujen tai vaurioiden vaaran, kun pudotat sen vahingossa. Yleensä laatikon sisällä on läpinäkyviä hyytelökoteloita, mutta jos sinusta tuntuu, että se ei riitä, voit saada tukevamman vain varmistaaksesi.

Kuulokkeet / kaiutin

Pitkälle ajamiselle ilman musiikkia voi olla tylsää, joten on tärkeää, että hankit kuulokkeet, kuulokkeet tai kaiuttimet. Tämä lisävaruste sisältyy todennäköisesti pakettiin, mutta jos et pidä sen laadusta tai haluat päivittää, voit valita valikoimastamme laadukkaista kuulokkeista / kaiuttimista.

Virtapankki

Virtapankit ovat yksi tärkeimmistä tarvikkeistasi. Et koskaan tiedä, milloin akku loppuu, varsinkin kun olet ulkona, joten on tärkeää, että sinulla on tämä tuote mukanasi. GSM-line tarjoaa laajan valikoiman eri tehoisia voimapankkeja. Jos et ole varma kumpi ostaa, voit kysyä henkilökunnaltamme siitä, ja he auttavat sinua mielellään.

MicroSD-kortti

Jos luulet, että ostamasi puhelimen sisäinen tallennustila ei riitä, SD-kortin ostaminen on välttämätöntä. Nykyään ihmisillä on paljon asioita, joita voi säästää puhelimissaan, kuten valokuvia, videoita, äänitteitä ja muuta. Laajennettavasta tallennustilasta voi myös tulla varmuuskopio varsinkin, jos puhelin rikkoutuu yhtäkkiä. Tunnet olosi helposti tietäessäsi, että tiedostosi ovat turvallisia.

Theme: Overlay by Kaira