Matkapuhelinliittymät

Me avaamme uudet Elisa Saunalahti ja Telia matkapuhelinliittymät sekä hoidamme olemassa oleviin asiakkuuksiin liittyvät muutokset. Saman katon alta löytyy kaikki kahden isoimman operaattorin tuotteet, joten pystymme tarjoamaan jokaiselle asiakkaalle parhaat mahdolliset liittymätarjoukset sekä lisäpalvelut. Palvelemme asiantuntemuksella sekä henkilöasiakkaita että yritysasiakkaita. Tule kysymään sinulle sopiva liittymätarjous tai soita heti!

Liittymien käyttö muuttuu jatkuvasti ja me seuraamme tarkasti hintojen sekä ominaisuuksien kehitystä. Puhelut, viestit ja datakäyttö ulkomailla ovat hyvin erihintaisia eri liittymissä, suurimmat erot ovat EU- ja ETA-alueella sekä Pohjolassa ja Baltiassa. Jos käytät puhelinta myös ulkomailla, tule keskustelemaan myymäläämme ja selvitetään juuri sinun tarpeisiisi sopiva vaihtoehto.

Elämme jatkuvasti kehittyvässä yhteiskunnassa, joka näkyy erityisesti kehittyvässä liittymämarkkinassa. Autamme jokaista asiakasta henkilökohtaisesti pysymään kehityksessä mukana.

Yrittäjäkatu 10, 37100 Nokia
» Kartalla

Ma-pe klo 10-19
La klo 10-16

03 3423800
050 465 4114
nokia@gsmline.fi