Puhelinliittymät, internet-liittymät, puhelimet | GSM.line | Nokia, Tampere

GSM-linja: Internet-yhteyssuunnitelmat

Oletko kyllästynyt hitaalla internetyhteydellä? Älä enää huoli, koska GSM-linja voi tarjota sinulle nopeita, luotettavia ja edullisia ratkaisuja! Tarjoamme erilaisia internet-yhteys suunnitelmia täydellinen etätyöst työskentelyyn, online-luokat, videopuhelukokouksia ja enemmän. 

Suomi kuuluu maailman nopeimman internetnopeuden kymmenen parhaan listan joukkoon. Kaikki internet-palveluntarjoajat eivät kuitenkaan tarjoa samaa laatua. Täällä GSM-linjalla kätevyyteesi ja tyytyväisyytesi on ensisijainen tavoitteemme. 

Tutustu käytettävissä olevat internet-yhteyden suunnitelmat seuraavassa osiossa ja nauttia nopea internet-yhteys ei ole aikaa!

GSM-linja: Suunnitelmat ja hinnoittelu

20 Mbps internet-yhteyden suunnitelma

Tämä suunnitelma on nopeus jopa 20 Mbps DSL kuin yhteys. Ei ole internet-aktivointi, modeemi toimitus-ja käsittelymaksu. Voit maksaa modeemin w/WiFi:lle 10 € kuukaudessa tai voit ostaa sen kertamaksulla 150 €.

Sen tiedot caps tai kutsutaan myös kaistanleveys laskee 1024GB kuukaudessa. Käytä omasi nyt vain € 49 kuukaudessa ja kokea rajoittamaton surfing koko päivän, koko yön!

100 Mbps internet-yhteyden suunnitelma

Tämä internet-yhteys suunnitelma on nopeampi kuin edellinen, koska se käyttää Fiber-yhteys ja on nopeus jopa 100 Mbps. Ei tarvitse huolehtia asennusmaksusta, koska se on ilmainen. 

Kaikki mitä sinun tarvitsee maksaa on modeemi w / WiFi maksu € 10 kuukaudessa tai mennä kertamaksun € 150. Data caps ajaa 1024 GB kuukaudessa. Ota omasi nyt! Se on saatavilla vain 59 € kuukaudessa. 

940 Mbps internet-yhteyden suunnitelma

Tasoita internet-yhteyden suorituskykyä meidän 940 Mbps internet-yhteys suunnitelma! Jopa 940 Mbps:n nopeudella et koskaan menetä mitään suosikkiohjelmistasi, elokuvistasi, sarjoistasi ja muista. Lisäksi sinun ei enää tarvitse huolehtia videoiden tai verkkosivustojen jäljessä olevasta sisällöstä aina, kun suoratoistat tai surffaat netissä.

Kanssa 940 Mbps yhteys suunnitelma, elämäsi on paljon helpompaa! Se käyttää Fiber-liitäntää ja se voidaan asentaa välittömästi kotiisi ilman maksua. Tälle suunnitelmalle ei ole tietokattoja, ja se on saatavilla vain 65 euroa kuukaudessa.

12 Mbps internet-yhteyden suunnitelma

Jos etsit halvempaa internet-yhteyssuunnitelma, mutta on edelleen nopea ja luotettava, sinun pitäisi mennä meidän 12 MBps internet-yhteys suunnitelma. Se käyttää Satelliitti-yhteyttä ja sillä on sopimusaika 2 vuotta. Tämä palvelupaketti sisältää 12 Gt:n datakattoa kuukaudessa ja sitä myydään 50 € kuukaudessa.

Kun käytät tätä suunnitelmaa, sinun on suoritettava kahden vuoden sopimuskausi, ennen kuin voit vaihtaa muihin internet-yhteyssuunnitelmiin tai Internet-palveluntarjoajiin. Jos kuitenkin haluat peruuttaa yhteytesi, sinun on maksettava 1 000 euron peruutusmaksu pyyntösi käsittelemiseksi. 

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme customer@gsmline.fi tai tavoitat heidät 03 043 4041. Kiitos jatkuvasta holhous.

Theme: Overlay by Kaira