Puhelinliittymät, internet-liittymät, puhelimet | GSM.line | Nokia, Tampere

Vuosien mittaan selviytyminen ilman älypuhelinta näyttää mahdottomalta. Sen avulla voit muodostaa yhteyden perheenjäseniin ja ystäviin, joita et ole nähnyt vuosikymmeniin videopuheluiden, keskustelujen ja ääniviestien kautta. Kun asiat ovat liian kiireisiä ja ylivoimaisia, puhelimesi muistuttaa sinua lapsesi syntymäpäivästä, jonka muuten olisit unohtanut. Kaikista ominaisuuksistaan ​​huolimatta siitä on tullut melkein pelastusrengas.

Siksi puhelimesi hoitaminen on välttämätöntä. Muista, että ne maksavat omaisuuden, ja useimmiten ne voivat olla myös hauraita. Viimeinen asia, jonka haluat, ovat säröillä olevat näytöt, naarmuuntuneet kotelot tai glitchy -puhelimet, jotka muuttuvat lähes käyttökelvottomiksi. Puhelimen pitäminen hyvässä kunnossa kannattaa, joten älä epäröi aloittaa heti.

Tässä on tärkeimmät älypuhelimen huoltovinkit, jotka sinun pitäisi tietää:

Osta kotelo

Mikään ei tunnu pahemmalta kuin pudottaa puhelimesi ja nähdä korjaamattomia halkeamia tai kolhuja. Voit kuitenkin estää tämän tapahtumasta ostamalla tukevan kotelon, joka suojaa puhelintasi, kun se osuu maahan. Tämä on erityisen tärkeää, kun olet henkilö, joka pudottaa älypuhelimensa vahingossa.

Kun ostat kotelon, varmista, että se sopii puhelimellesi. On erittäin suositeltavaa valita iskuja vaimentava tuote, kuten silikoni, puhelimen hauraiden kulmien suojaamiseksi.

Hanki näytönsuoja Kotelon

lisäksi sinun on ostettava myös näytönsuoja. Muista, että näyttösi voi olla yksi älypuhelimesi haavoittuvimmista osista, joten sinun on oltava varovainen. Näytönsuoja suojaa puhelintasi myös naarmuilta ja kolhuilta estäen sitä vaikuttamasta sen reagointikykyyn.

Pidä se puhtaana

Puhelimesi puhdistamisessa on vältettävä suihkepullon tai puuvillan käyttöä. Puhdista näyttö nukkaamattomalla liinalla estääksesi pölyn ja lian kasaantumista. Puhdista myös vain ulkopinta, kuten takaosa, sivut ja näyttö! Jos haluat puhdistaa puhelimesi sisäpuolen, pyydä apua ammattilaiselta.

Lisäksi sinun on puhdistettava puhelinkotelot ja lisävarusteet, koska ne voivat joskus olla liian likaisia. Käytä desinfioivaa pyyhettä tai alkoholilla suihkutettua liinaa, jotta ne eivät ole bakteereita. Jos haluat, voit myös sijoittaa antibakteerisiin lisävarusteisiin, jotka pitävät puhelimesi aina puhtaana.

Tehosta sovelluksiasi

Asenna vain tarvitsemasi sovellukset. Muista, että mitä enemmän sovelluksia asennat ja käytät, sitä lyhyempi akun käyttöikä. Sinun on myös oltava varovainen lataamiesi sovellusten suhteen, koska joissakin niistä voi olla haittaohjelmia, jotka voivat varastaa tietosi. 

Toisaalta varmista, että usein käyttämäsi sovellukset päivitetään aina. Tämä suojaa puhelintasi tietomurroilta ja muilta tietoturvauhkilta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira