Puhelinliittymät, internet-liittymät, puhelimet | GSM.line | Nokia, Tampere

Nykyään ihmiset tallentavat puhelimeensa enemmän kuin puhelinnumeroita ja viestejä. Jotkut puhelimen omistajat säilyttävät myös tärkeitä tietoja, kuten salasanoja muilla tileillä, sekä muita tärkeitä numeroita. Ei vain sitä, mutta sinulla on myös kaikki yksityiset valokuvat ja videot, joita et halua muiden näkevän. Siksi huolimatta uudesta puhelimesta, on silti tärkeää suojata se välittömästi.

Tutustu joihinkin GSM-Linen nopeisiin turvallisuusasioihin, ennen kuin tallennat mitään puhelimeesi.

Pidä puhelin lukittuna

Puhelimesi ensimmäinen puolustuslinja on pitää se aina lukittuna. Näin kuka tahansa, joka saa käden puhelimeesi, ei voi käyttää kaikkia sen sisältämiä tietoja, viestejä ja tiedostoja. Viime aikoina puhelinlukot ovat turvallisempia tekniikan muuttuessa. Puhelimissa on nyt sormenjäljet ​​ja kasvojentunnistus yksinkertaisista neljästä nastasta ja kuviosta. Varmista, että valitset jonkin näistä tavoista lukita puhelin.

Aseta suojatut salasanat

Kun valitset salasanan, on parasta valita sellainen, jota ei ole helppo arvailla. Yksi nyrkkisääntö tässä on, että sinun tulee välttää nimesi, syntymäpäiväsi ja yksinkertaisia ​​sanoja, jotka voidaan helposti arvata. Jotkut sovellukset ja tilin luomispalvelut neuvovat vahvaa salasanaa, kuten isojen kirjainten, numeroiden ja symbolien käyttöä.

On myös parempi, jos voit käyttää eri salasanoja kaikilla tileilläsi. Se voi toisinaan olla hämmentävää, mutta se on hyvä tapa pitää tilisi suojattu.

Yhdistä suojattuun WiFi-

verkkoon Nykyään ihmiset eivät voi elää ilman Internet-yhteyttä. Se on ymmärrettävää, koska suurin osa ihmisten tarvitsemista tiedoista löytyy Internetistä. Lisäksi sitä käytetään myös yhteydenpitoon muihin ihmisiin. Varmista vain, että muodostat yhteyden suojattuun Internet-yhteyteen. Vaikka yhteyden muodostaminen datan kautta voi olla kallista, se on turvallisempaa kuin yhteyden muodostaminen julkiseen WiFi-verkkoon.

Jos sinulla on vähän vajaa, voit sen sijaan muodostaa yhteyden ensin virtuaaliseen yksityiseen verkkoon tai VPN: ään, kun muodostat yhteyden julkisesti. Vaihtamalla julkista verkkoa voit suojata sijaintisi ja pitää tietosi turvassa. Voit myös pitää oman WiFi-tietosi suojattuna estääksesi muita pääsemästä verkkoosi.

Varo latauksia

Kun sinulla on uusi puhelin, sinun on ensin ladattava käyttämäsi eri sovellukset. Vaikka kolmansien osapuolten sivustoilla on saatavilla ilmaisia ​​sovelluksia, on parempi hankkia ne virallisista sovelluskaupoista. Tämä varmistaa, että lataamasi sisältö on todellinen. 

Monet verkkorikolliset luovat väärennettyjä sovelluksia, jotka näyttävät etsimältäsi. Näitä sovelluksia käytetään kuitenkin vain saadakseen luottamuksellisia tietoja käyttäjiltä, ​​joita he voivat käyttää. Paitsi että, jotkut näistä sovelluksista sisältävät jopa viruksia, jotka voivat rikkoa puhelimesi tai lähettää tietoja verkkorikollisille, jotta he voivat käyttää muita tilejäsi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira