Puhelinliittymät, internet-liittymät, puhelimet | GSM.line | Nokia, Tampere

Vuosien varrella Nokia on johdonmukaisesti tuonut korkealaatuisia palveluja asiakkailleen luotettavuuden ja kestävyyden suhteen. Budjetista, keskitasosta lippulaivapuhelimiin saimme kaiken tarvitsemasi. GSM-line tarjoaa laajan valikoiman Nokian yksikköpuhelimia, jotka sopivat mihin tahansa mieltymykseen.

Täällä GSM-linjalla palvelumme ovat korkealaatuisimpia kuin edustamamme tuotemerkki.

Etsitkö upouutta puhelinta? Etkö voi odottaa päivitystä? Nyt on tilaisuutesi ostaa parhaat Nokia-matkapuhelimet vuonna 2020. Katso ne alla.

GSM-line: Osta omasi nyt!

Tekniset fanaatikot, nyt on tilaisuutesi verrata ja valita suosikkisi laajasta joukosta Nokian puhelimia, jotka julkaistiin vuonna 2020. Voit myös ostaa niitä meiltä. Tässä ovat seuraavat trendit tänä vuonna 2020:

Nokia 9 PureView

Nokia 9 PureView julkaistiin helmikuussa 2019. Se painaa 172 grammaa ja mitassaan 155 x 75 x 8 mm. Laitteessa on asennettu Android 9 -käyttöjärjestelmä, kun taas näytön koko on 5,9 tuumaa resoluutiolla 1440 x 2880.

Siinä on 6 Gt RAM-muistia ja 128 Gt: n tallennuskapasiteetti tiedostoille, valokuville ja videoille. Tämä laite on täydellinen niille, jotka rakastavat ottaa selfietä puhelimillaan, koska siinä on 20MP: n etukamera ja 12MP: n takakamera kaikista kuudesta kamerasta.

Tätä laitetta pidetään yhtenä Nokian lippulaivapuhelimista ja tällä hetkellä viimeisin. Nokia 9 PureView on houkutteleva ja tyylikäs muotoilu. 7 takakameraa on sijoitettu pyöreään kuvioon takana.

Nokia 8.1

Nokia 8.1 julkaistiin joulukuussa 2018, mutta sitä pidetään edelleen yhtenä parhaista puhelimista vuonna 2020. Se painaa 180 g, 6,2 tuuman näytön koon ja ulottuvuuden 155 x 76 x 8 mm. Se toimii myös Android 9 -käyttöjärjestelmässä resoluutiolla 1080 x 2280.

Tässä laitteessa on 4 Gt RAM-muistia ja 64 Gt: n tallennuskapasiteetti, ja akun kapasiteetti on 3500 mAh. Siinä on kaksi 12MP- ja 13MP-takakameraa, kun etukamera on 20MP.

Jos olet suurten puhelimien fani, Nokia 8.1 on täydellinen valinta sinulle. Siinä on valtava selkeä näyttö, jonka avulla voit nauttia suosikkielokuviesi, -esitysten tai -sarjojen katsomisesta suuremmalla näytöllä.

Hämmästyttävien ominaisuuksiensa lisäksi Nokia 8.1 myydään myös kohtuuhintaan. Sitä pidetään keskitason puhelimena verrattuna Nokia 9 PureView -laitteeseen.

Jos haluat saada lisää päivityksiä, älä unohda käydä verkkosivustollamme päivittäin tutustumalla uusimpaan kokoelmaan GSM-linjalta. Voit myös tilata uutiskirjeemme päivittäisten päivitysten saamiseksi suoraan sähköpostiosoitteeseesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira