Puhelinliittymät, internet-liittymät, puhelimet | GSM.line | Nokia, Tampere

Nokia on näennäisesti himmennyt taustalla iPhonen ja Samsungin maailmassa. Puhelintoimittaja oli aikoinaan yksi suosituimmista tuotemerkeistä, kun läppäpuhelimet ja pienet näppäimistöt olivat kaikki raivoa, mutta ajat ovat muuttuneet. 

Nyt kun kaikki haluavat saada käsiinsä uusimmat älypuhelimet, jotkut parhaista Nokian malleista on unohdettu. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, koska meillä on luettelo kaikkien aikojen parhaista Nokia-puhelimista täällä GSM-linjalla. Lue lisää alla olevasta luettelosta saadaksesi lisätietoja: 

Nokia N95
: n vuoden 2006 alkupuolella sinua pidetään viileänä, jos kävelit Nokia N95: n kanssa. Siinä oli kaikki edellisten Nokieamodelien ominaisuudet, mutta sillä oli erilainen muoto ja näppäimistö. Voit liu’uttaa näyttöä ylös ja alas, jotta voit peittää näppäimistön aina kun tarvitset. 

Tämä puhelin oli melko kestävä ja se voi kestää jopa 3 päivää lataamatta. Tuolloin sitä pidettiin myös yhtenä parhaista multimedialaitteista, koska voit tehdä niin paljon kameralla, tiedostoilla, videoilla ja paljon muuta! Lisäksi se on hyvin pieni ja mahtuu mihin tahansa kukkaroon tai taskuun. 

Nokia 900
Kun tämä malli tuli esiin ensimmäistä kertaa, ihmiset olivat innoissaan saadakseen sen käsiinsä. Tämä johtuu siitä, että Nokia 900: lla oli tyylikäs ja erilainen tyyli, joka oli aikansa edellä. Siinä oli kosketusnäyttöominaisuuksia, mutta voit kääntää puhelimen kyljelleen ja liu’uttaa qwerty-näppäimistön ulos! Puhelimen takana oli myös irrotettava jalusta, jotta voit asettaa sen tasaiselle alustalle. 

Nokia 900: n käyttäjät rakastivat tätä puhelinta, koska se näytti hyvältä ja sitä oli myös helppo käyttää. Akkuvirta oli erinomainen ja sitä voitiin käyttää sekä työ- että henkilökohtaisiin asioihin! Sen suorituskyky vuosien varrella oli myös erittäin hyvä, joten se oli kaikkien aikojen rakastetuimpia Nokia-puhelimia. 

Nokia E71
julkaistiin vuonna 2008, tämä oli samana vuonna, kun Apple julkaisi ensimmäisen iPhonen. Myös Blackberry-yrityspuhelimet olivat kaikki raivoa, joten oli vain järkevää, että Nokia myös luovutti yrityspuhelimen. Nokia E71 ojasi kosketusnäytön ja käytti qwerty-näppäimistöä pienemmällä näytöllä. 

Nokia tarjosi kestävyyden ja akun keston, jota mikään muu puhelin ei voinut. Mikä sai ihmiset rakastamaan sitä niin paljon, että se näytti paljon paremmalta kuin muut saman tyyliset tuotemerkit, ja voit saada sen myös halvemmalla. Nokia E71 oli täydellinen puhelin niille, jotka työskentelevät paljon ja tarvitsivat hyvän puhelimen pysyäkseen mukana. 

Tietoja GSM-linjasta

GSM-line on Suomen paras Nokian puhelin- ja lisävarusteiden tarjoaja! Palvelemme kymmeniä asiakkaita joka viikko, ja on niin mukavaa nähdä, että ihmiset luottavat edelleen Nokian brändiin näidenkin vuosien jälkeen. Voit käydä myymälässämme ostaa tai myydä Nokia-puhelimia ja -lisälaitteita, ja henkilökuntamme jäsenet auttavat sinua mielellään.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira