Puhelinliittymät, internet-liittymät, puhelimet | GSM.line | Nokia, Tampere

Paranna pelikokemustasi ja nauti jauhot kaikkialla näiden hämmästyttävien pelipuhelimien kanssa täällä GSM-linjalla! Tänä vuonna 2021 esitämme sinulle joitain vallankumouksellisia laitteita, joita pelimaailman huippumerkit ovat tehneet. Nämä matkapuhelimet poikkeavat tavallisesta puhelimestasi. Ne ovat erikoistuneet ominaisuuksia, joiden avulla he voivat prosessin pelejä nopeammin korkeammangrafiikkaa ja ääntä. 

Kuvittele tuntikausia jatkuvaa pelaamista ilman häiriötä,heikkolaatuista grafiikkaa ja rakeista ääntä, joita pelipuhelimet tarjoavat! Toki puhelimesi voi ladata ja käsitellä pelejä, mutta onko sillä riittävästi virtaatehokkaaseen peliensuorittamiseen? 

Katso luetteloamme ja katso, mitä meillä on sinulle. 

Suosituimmat pelipuhelimet: mobiilipelaamisen tulevaisuus 

Kun älypuhelimet etenevät nopeasti, ne ovat melkein korvanneet kädessä pidettävät konsolit pelimaailmassa. Näissä erinomaisissa laitteissa on kaikki mitä tarvitset laitteessa, mukaan lukien virta, valikoima sovelluksia ja hyvä resoluutio. 

Kaikki puhelimet eivät kuitenkaan pysty käsittelemään pelin korkeita vaatimuksia, etenkään RPG-pelejä. Tästä syystä pelipuhelimet on kehitetty ottamaan huomioon pelin sujuvuuden edellyttämät ominaisuudet. Katso alla olevia laitteitamme: 

  • Lenovo Legion -puhelin 

Lenovo Legion -puhelin on Lenovon äskettäinen julkaisu, ja siinä on kaikki tarvittavat tiedot sujuvan pelikokemuksen takaamiseksi. Puhumme korkealaatuisesta prosessointitehosta, joka pystyy suorittamaan korkealaatuisia pelejä ongelmitta. Lisäksi siinä on huippuprosessori yhdistettynä erikoistuneisiin ohjelmistoihin, jotka on optimoitu maisema-pelitiloihin. 

  • Nubia Red Magic  

Nubia ylitti itsensä tällä laitteella! Uudessa punaisessa taikuudessa on 144 Hz: n näyttö, joka antaa sinulle korkealaatuisen grafiikan peleihisi. Ei enää rakeista ja matalan resoluution pelaamista sinulle! Sen lisäksi Nubialla on myös nopea prosessori, joka antaa sinulle tasaisen virkistystaajuuden. 

Yllä olevien ominaisuuksien lisäksi Nubiassa on myös olkapääliipaisin, jonka avulla voitparemmin hallita laitettasi entistä. Ylikuumenemisen välttämiseksi siinä on jäähdytysjärjestelmä, joka on suunniteltu erityisesti pitkiä pelitunteja varten. Red Magic -laitteessa on 4D-iskuominaisuus, jonka avulla voit tuntea pelin värinät parhaan pelikokemuksen saamiseksi. Kokeile nyt ja muokkaa pelaamista Nubian Game Spacessa. 

  • Asus ROG Phone 3

Republic of Gamers (ROG) on vakiintunut tuotemerkki pelilaitteiden suhteen, ja he ovat äskettäin yrittäneet tehdä matkapuhelimia, joissa on pelitoiminto. Kaikista mobiilipelilaitteista ROG: lla on suurin 6 000 mAh: n akku yhdistettynä 114 Hz: n Amolediin 6,59 tuuman näytöllä. 

Akun virran ansiosta pelaajat voivat pelata keskeytyksettä pitkään. Suuri näyttö antaa sinulle upean näytön peleistäsi. Se on melkein kuin kytkin, johon on lisätty muutama puhelinominaisuus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira