Puhelinliittymät, internet-liittymät, puhelimet | GSM.line | Nokia, Tampere

Nokia on yksi maailman tunnetuimmista. Vaikka se ei olekaan nyt niin suosittu kuin 90 -luvun alussa, monet ihmiset tuntevat tämän tuotemerkin edelleen. Tutustu Nokian pysyvään perintöön katsomalla alta kaikkien aikojen parhaat puhelimet:

Nokia 8810 Nokia 8810

on epäilemättä yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista puhelimista. Tämä vuonna 1988 julkaistu puhelin on kromattu, mikä vaikeutti valmistusta ja rajoitti sen varastoa.

Lisäksi Nokia 8810 oli ensimmäinen puhelin, joka sai sisäisen antennin. Se ei ainoastaan ​​valmistanut tietä Nokian menestykselle, vaan myös esitteli aivan uuden konseptin, jota monet muut kilpailijat matkivat.

Nokia 5510

Kaikki Nokia 5510 -laitteessa oli laaja, kuten sen kuvakkeet ja painikkeet sekä akun kesto. Tämä vuonna 1998 julkaistu puhelin on niin kutsuva kirkkaiden väristen koteloidensa vuoksi, että voit vaihtaa sen ja mukautetut antennit, jotka voivat syttyä. Jännittävintä tässä on yksinkertainen ja ikoninen Snake -peli, joka houkutteli kaikenlaisia ​​ihmisiä.

Nokia 8210

Vuonna 1999 julkaistu Nokia 8210 on Nokia 5510 -puhelimen pienoisversio, jonka korkeus oli 10 cm ja paino 79 grammaa. Tämän puhelimen tärkeimmät tiedot sisältävät puhelinmuistion, johon voi tallentaa jopa 250 numeroa, neljä peliä, vaihdettavat kannet ja 75 tuntia valmiusaikaa.

Nokia 7210

Vuonna 2002 väri tuli vihdoin Nokiaan, kun he esittelivät 7210 -sarjansa. Vaikka sen näppäimistö oli liian epämiellyttävä kirjoitettavaksi, sen kaksi ominaisuutta eli 128×128 resoluution näyttö ja kiinnitettävä kameran lisälaite tekivät siitä arvokkaan.

Nokia 900

Vuonna 2009 julkaistu Nokia 900 on mielenkiintoinen muoto, koska siinä on näyttö, joka liukuu ulos ja kallistuu, sekä vaakasuuntainen QWERTY -näppäimistö. Sen käyttöjärjestelmää käyttää Linux, joka osoitti puhelimen olevan vankka tuottavuuslaite. Vaikka sillä ei enää ole valtavirtaa muiden puhelinbrändien käyttöönoton vuoksi, Nokia 900: n ostaneet ihmiset rakastivat ja nauttivat sen ominaisuuksista.

Nokia E71

Kun monet vielä valitsivat BlackBerryn yrityspuhelimien brändiksi, Nokia julkisti E71 -sarjansa, jossa on metallikuori ja QWERTY -näppäimistö, joka muistuttaa BlackBerryä. Vaikka molemmat näyttivät samalta, Nokia E71: n ostaminen oli paljon halvempaa. Tämä puhelin vetosi työskenteleviin ihmisiin, koska siinä on kaksi aloitusnäyttöä, joita käyttäjät voivat käyttää työ- ja henkilökohtaiseen käyttöön.

Nokia N9

Julkaistu vuonna 2011, tämä on Nokian surullisin mutta ikonisin tarina. Silloin Nokia julkisti uutisen, että tämä sarja on viimeinen älypuhelin, jonka he kehittävät, koska heidän liiketoimintansa epäonnistui ja yhtiö oli päättänyt palata Windows Phoneen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira