Puhelinliittymät, internet-liittymät, puhelimet | GSM.line | Nokia, Tampere

Matkustaminen ulkomaille paikallisen sim-kortin kanssa voi olla hieman hankalaa. Se rajoittaa puhelimesi käyttöä rajoitetun yhteyden takia. Lisäksi se tekee mahdottomaksi tavoittaa ihmiset, kun tarvitset niitä. Tästä syystä on tärkeää sijoittaa kansainväliseen matkasimppuun, jos huomaat usein menevän maasta. 

Pysyminen yhteydessä ihmisiin, jotka tiedät, on asia, johon et halua tinkiä, etenkin jos olet tuntemattomassa maassa. Kansainvälisiin verkkovierailumaksuihin ja puheluhintoihin vedoten voi helposti polttaa reiän taskuissasi. Jotta vältät kohtuuttoman hinnan veloittamisen muutaman minuutin puhelusta, sinun on ostettava matkasimikortti. Tutustu etuihin, joita saat kansainvälisillä matkasimuleilla.

Kansainvälisten matka-sim-korttien

  • edut Etu # 1: Ilmaiset saapuvat puhelut

Toisin kuin tavalliset sim-kortit, jotka veloittavat sinua puhelun vastaanottamisesta, kansainvälisissä matkasimpeissä on ilmainen verkkovierailutoiminto, jotta voit vastaanottaa ulkomaanpuheluita niin paljon kuin haluat. 

  • Etu # 2: Vain ennakkoon maksetut 

Postpaid-simit saattavat tuntua käteviltä matkoilla, mutta sillä on omat haittansa. Toisin kuin ennakkoon maksetut simit, jälkikäteen maksetaan usein maksuja, joista et useimmiten ole tietoinen. Kansainväliset matka-simit tulevat ennakkomaksuna. Tämä tarkoittaa, että pankkitililtäsi ei veloiteta ylimääräisiä maksuja tietämättäsi. Maksat vain käyttämästäsi puhelusta ja tekstistä. 

  • Etu # 3: Maksat paikallisia hintoja

Voit säästää enemmän kansainvälisillä matkasimuleilla. Näillä korteilla sinua veloitetaan paikallisesta hinnasta puheluista, tekstiviesteistä ja datan käytöstä, jonka avulla voit säästää jopa 90% puhelinlaskuistasi. 

  • Etu # 4: Laitteiden kanssa yhteensopivat

kansainväliset matkasimut voivat toimia millä tahansa laitteella. Olipa kyseessä tabletti, puhelin tai jopa kannettava tietokone– jos se hyväksyy simit, olemme varmoja, että se toimii täydellisesti kansainvälisen matkasi simin kanssa. 

  • Etu # 5: Edulliset simit

Kansainväliset matkasimut maksavat suhteellisen alhaiset. Voit ostaa sen mistä tahansa, ja siihen sisältyy valmiiksi ladattu puheaika. 

  • Etu # 6: Voit pysyä yhteydessä kaikkialla maailmassa Se,

että matkustat ulkomaille, ei tarkoita sitä, että sinun täytyy menettää yhteys läheisiisi. Pysy yhteydessä elämäsi parhaisiin ihmisiin ostamalla kansainvälinen matka-sim. Keskustele ystävien ja perheen kanssa milloin ja missä tahansa!

  • Edut # 7: Matkusta minne tahansa mielenrauhalla

Matkustaminen voi olla hauskaa ja pelottavaa samanaikaisesti. Hyvä yhteys on jotain, jota et halua menettää varsinkin kun matkustat tuntemattomaan paikkaan. Helpota mieltäsi ja anna itsellesi ansaittu rauha matkustellessasi kansainvälisten matkakopien kanssa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira