Internet-liittymät

Netti pätkii, mokkula tökkii, nettitikku katkoo yhteyttä.. Ja hermot menee! Onneksi nykyisin on useita eri vaihtoehtoja toteuttaa toimiva nettiyhteys eri käyttökohteisiin ja tarpeisiin. 

Kauttamme on saatavilla Telia ja Elisa Saunalahti 4G-mobiililaajakaistaliittymät ja kiinteät laajakaistat eli ADSL-liittymät, valokuituliittymät ja kaapelimodeemiliittymät sekä Tampereen Puhelimen Talo Kuitu-palvelun lisänopeudet. Päätelaitevalikoimasta löytyy ADSL-modeemit, VDSL2-modeemit sekä erilaiset 4G-reitittimet, akulla ja verkkovirralla.

4G-yhteyden toimivuus riippuu operaattorin kuuluvuuden lisäksi myös päätelaitteesta. Meillä on Elisa Saunalahti ja Telia 4G-liittymien testausmahdollisuus. Hae kokeiluun ja tiedät varmuudella toimiiko 4G-netti sinun luonasi!

Televisiokanavien tallennus, elokuvien vuokraaminen ja maksukanavat ovat mahdollisia saada Elisa Viihde ja Telia Viihde-palveluiden kautta. Myymälässämme on Elisa Viihde-digiboksi ja Telia Viihde-mobiilisovellus, tule kokeilemaan ja vertailemaan!

Olipa verkkoratkaisusi langaton tai tavallinen, niin autamme sinua valitsemaan oikeat tuotteet. Poikkea myymälään tarkistamaan saatavuus sinun osoitteeseesi!

Yrittäjäkatu 10, 37100 Nokia
» Kartalla

Ma-pe klo 10-19
La klo 10-16

03 3423800
050 465 4114
nokia@gsmline.fi